Frokostmuffins med skinke

Et enkelt og smakfullt innslag til frokosten. Som fyll bruke jeg skinke, piccolotomater, vårløk og ost. Kan også anbefale litt fersk grovhakket basilikum om du har det tilgjengelig.

Ingredienser

Deig

  • 1 dl rapsolje
  • 8 egg
  • 3 dl økologisk kefir
  • 1 beger lettrømme
  • 6 dl hvetemel e
  • 6 dl grovbakstmel
  • 4 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 200 gram revet ost
  • 400 gram skinke
  • 1 bunt vårløk
  • 1 pakke piccolotomater

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen rapsolje, egg, økologisk kefir og et beger lettrømme
  2. Rør inn hvetemel, grovbakstmel, salt og bakepulver
  3. Skjær skinken i terninger
  4. Skjær vårløken i tynne skiver
  5. Rør inn skinke, kuttet vårløk og revet ost
  6. Røren fordeles i 24 muffinsformer på to stekebrett
  7. Legg oppi 3-4 piccolotomater i hver form
  8. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter

Velbekomme

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s