Et enkelt og smakfullt innslag til frokosten. Som fyll bruke jeg skinke, piccolotomater, vårløk og ost. Kan også anbefale litt fersk grovhakket basilikum om du har det tilgjengelig.
Ingredienser
Deig
- 1 dl rapsolje
- 8 egg
- 3 dl økologisk kefir
- 1 beger lettrømme
- 6 dl hvetemel e
- 6 dl grovbakstmel
- 4 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 200 gram revet ost
- 400 gram skinke
- 1 bunt vårløk
- 1 pakke piccolotomater
Fremgangsmåte
- Visp sammen rapsolje, egg, økologisk kefir og et beger lettrømme
- Rør inn hvetemel, grovbakstmel, salt og bakepulver
- Skjær skinken i terninger
- Skjær vårløken i tynne skiver
- Rør inn skinke, kuttet vårløk og revet ost
- Røren fordeles i 24 muffinsformer på to stekebrett
- Legg oppi 3-4 piccolotomater i hver form
- Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter
Velbekomme